Vanliga frågor

1 maj, 2016

Hur kan en healingsession upplevas?

Försök att bara vila en stund. Var förväntansfull men utan att förvänta dig något speciellt – uppmärksamma helt enkelt det som händer i kroppen. De flesta upplever healing som djupt avslappnade och man kan känna sig ”nollställd” efter en session.

Din andning ändrar ofta mönster, blir djupare, ytligare, lugnare eller snabbare, det kan ibland kännas som att andningen upphör en liten stund, utan att det upplevs obehagligt.

Sväljreflexer eller gäspningar kan förekomma.

Du kanske skrattar och/ eller gråter, med en samtidig känsla av lättnad.

Din mage börjar kurra och låta när de slappnar av. Vid dessa tillfällen kan även mina tarmar börja kurra också.

Du kan känna värme, kyla, stickningar, väldig kärlek, upprymdhet, lugn och avslappning. Kanske får du mer energi.

Du kan även se bilder, känna smaker, lukter, höra röster och känna beröring som inte kommer från mig.

Ofrivilliga kroppsrörelser såsom ryckningar i ansikte, ben, armar, och rörelser i huvudet. Rapid eye movements är inte ovanligt.

Du kanske, hör och häpna, inte känner eller upplever någonting. Det kanske ”bara” blir en stunds avslappning och vila. Du behöver inte känna dig besviken-alla får någon form av healing men den kanske inte märks förrän efter en vecka eller efter en månad.

Vad som än händer slappna av och ta emot det som kommer. Du är i trygga händer, det finns bara en källa och den är god.

Hur många sessioner behöver jag?

Det kan räcka med ett besök. Till och med en del av ett besök. I allmänhet rekommenderar jag och andra utövare av Reconnective healing att du överväger upp till tre tillfällen. Även om varje session är unik är det ofta något speciellt som inträffar under den tredje.

Healing sker på ett ögonblick. Vad som tar ”tid” är för en person att ”bestämma sig” för att ta emot healingen. Om du får allt du pekar på redan vid första, andra och tredje sessionen är det dags att släppa taget och låta saker och ting utvecklas i sin egen takt.

Om du inte får något resultat alls efter tre sessioner kan det vara så att Reconnective Healing inte är det mest lämpliga sätt för dig att få det du vill ha just vid det här tillfället i ditt liv. Återigen, du kan välja att släppa taget och låta ”det” utvecklas i sin egen takt.

Det enda tillfälle jag skulle överväga att fortsätta utöver dessa 3 gånger är

a) en ny situation har uppkommit för dig

b) du har upplevt tydlig och konsekvent förbättring under de tre första besöken och det verkar som att det bara är lite kvar. I det sammanhanget kan jag överväga ytterligare ett par tillfällen. Efter det skulle jag låta det vara och ge det tid att utvecklas.

Reconnective Healing® handlar inte om regelbundna besök tex en gång i veckan. När du fått din session är det du som ”äger” din förändring, din läkning, din utveckling.

För ytterligare frågor och svar se http://www.thereconnection.com/faq/

och till den svenska sidan http://www.thereconnection.com/sweden/faq.html