Utbud

1 maj, 2016

Reconnective Healing® 

Reconnective Healing® är en ny och kraftfull form av healing introducerad av Dr. Eric Pearl. Denna healingform har väckt stort intresse världen över, hos såväl läkare och vetenskapsmän, som hos människor i övrigt. Det forskas grundligt på Reconnective healing och denna metod får numera starkt stöd av de senaste teorierna på de kvantfysiska och nukleära områdena.

Reconnective healing kan hjälpa kroppen att återfinna sin balans och harmoni på olika plan; fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt. De flesta åkommor är en kombination av dessa plan. Reconnective healing botar inte symptom utan sätter igång en process som gör att människan börjar läka sig själv vilket kan resultera i att olika hälsoproblem faller bort.

1-3 behandlingar räcker, gärna inom en vecka. Reconnective healing fungerar också på distans.

Under en reconnective healing session ligger du bekvämt på rygg på en massagebänk och blundar. Jag jobbar med händerna en bit ifrån din kropp. Det är bra att försöka vara i ett tillstånd av närvaro under tiden och vara öppen för det som sker. Lägg bara märke till det som händer. Observera. Ligg bara där och släpp taget som om du just fått lite oväntad vilotid. Det finns inget som är rätt eller fel. Din uppgift är att vara öppen och förväntansfull och acceptera det som kommer.

En del upplever healingen väldigt lugnt och stilla som en djup avslappning, medan andra upplever det väldigt påtagligt fysiskt med en mängd olika sinnesintryck.

Din interaktion med dessa högst påtagliga energier aktiveras under din session och fortsätter att arbeta med dig långt efter det att din session avslutas. Healing kan komma i många former. Ibland omedelbart och tydligt. Ibland så tyst att du inte ser vad som ägt rum förrän efter veckor eller månader.

Djurhealing

När man ger healing till djur startar man en process som gör att mottagaren, i det här fallet djuret, börjar läka sig själv, precis som med människor. Det kan handla om mentala problem som kan lösas upp eller fysiska åkommor som kan börja förändras till det bättre. Man frigör eventuella blockeringar och ökar cirkulationen i kroppen som i sin tur ger förutsättningar till självläkning. Healing är dessutom mycket avslappnande och behaglig för djuret.

Reconnective healing är ofta till stor hjälp för våra djur och kan förbättra hälsotillstånd, påskynda läkningsprocessen och hjälpa vid beteendemässiga problem.

Reconnective Healing är ofta mycket effektiv behandling då djuren har förmågan att ta emot energierna på ett helt naturligt och ostört sätt.

För djur anpassas behandlingen på det sätt som gör djuret mest bekvämt.

The reconnection®

The Reconnection är en unik process, en kraftfull form av healing, som endast görs en gång i livet. The Reconnection rekommenderas ofta när du är redo för en förändring, personlig utveckling och/eller om du söker en klarare bild av din livsväg/livsuppgift eller vill accelerera på din väg om du redan funnit ditt syfte i livet . Du förs helt enkelt närmre den du verkligen är och din kontakt med källan/kärleken/universum.

Många klienter beskriver att det känner sig transformerade, ökat medvetande/närvaro, ökad synkronicitet eller helt enkelt flyt, att de finner sin livsuppgift eller att allt faller på plats och att nya möjligheter, människor och situationer dyker upp vid precis rätt tillfälle. För en del kan det gå snabbt och relativt dramatiskt medan för andra kan det komma ganska stillsamt steg för steg. Att man känner sig mer medveten och lyssnar mer på den man egentligen är. Att de blir tydligare vad som är bra för en själv och enkelt släpper sånt som inte är relevant längre och fokuserar mer på det som ger glädje och harmoni.

The reconnection är två sessioner med maximalt 72 timmars mellanrum. Det är en rekommendation att erhålla 1-3 tillfällen Reconnective Healing innan The reconnection.

Viktigt att notera!

Reconnective healing är ett komplement till traditionell medicinsk behandling. Det ersätter inte läkarbesök eller veterinärbesök om du som klient eller om ditt djur behöver det.

Vägledning: Äg ditt liv!

Känner du att det är livet som styr dig och inte du som skapar ditt liv? Lyssnar du för mycket på vad andra säger och känner att du tappat bort dig själv? Är du trött och känner att det är något som skaver men du vet inte riktigt vad det är som fattas?

I detta samtal använder jag till stor del min mångåriga erfarenhet från näringslivet som ledarcoach och arbete med personal. Jag använder också min intuitiva förmåga för att kunna se var dina blockeringar ligger, det som eventuellt hindrar dig från att må bra och blockeringar som kan ligga djupt.

Vi tittar bland annat på:

Vad hindrar dig?

Vilka mentala konstruktioner hjälper respektive stjälper dig?

Hur kan du komma vidare så att du steg för steg kan hitta tillbaka till dig själv och din inre styrka?

Jag har en palett av olika tekniker och verktyg från min erfarenhet som mental tränare, yogalärare, och ledare. I min värld är kroppen och själen en helhet som verkar i symbios. För att vi ska kunna må riktigt bra och stå stadiga i vår egen kraft behöver vi ta med både det fysiska, mentala, emotionella och spirituella planet.

Beroende på var vi landar kommer vi tillsammans att hitta en väg framåt för dig. Observera att det är rekommendationer, det är DU som behöver göra förändringen och det är du som äger ditt liv.

Gruppaktivitet 2-3 h

(4-8 personer)

Boka en spännande och unik stund tillsammans med dina vänner. Jag skräddarsyr efter era önskemål och tillsammans hittar vi ett upplägg som passar er!

Välj de aktiviteter som passar er från listan nedan

  • Lär er mer om Reconnective Healing, vad det egentligen är, forskning mm
  • Alla får en minisession Reconnective Healing och uppleva de unika frekvenserna
  • Gemensam meditation i syfte att stärka vår kraft och koppla in till vårt hjärta
  • Alla får dra ett andligt kort med ett personligt budskap till var och en
  • Global yoga- välgörande pass
  • Te och rawfood fika ingår

Välkomna till en magisk och stärkande upplevelse!