Referenser

1 maj, 2016

Referensbild

THE RECONNECTION

Nu skall jag berätta om det fantastiska jag har varit med om hemma hos Jenny, Räfseryd Balans&Hälsa i Borås. Den 1 och 2 september fick jag the Reconnection hos Jenny . Dag 1 kände jag de fantastiska krafterna mest på nederdelen av kroppen.  Det kändes som att jag trycktes neråt, som om jag ”bands” till jorden med rep. Under hela min Reconnection kände jag pirrningar på olika ställen i kroppen. En sak som var så tydlig var att jag såg en blå färg som jag såg när jag var liten när jag stängde ögonen.

Dag två var pirrningarna/stickningarna ännu starkare, det var så häftigt och fantastiskt. Direkt när vi körde igång kände jag ett intensivt tryck på båda sidor på halsen på det som jag uppfattar som lymfkörtlarna (under öronen en bit ner på halsen). När jag var yngre var jag ofta svullen där, jag var tom hos läkare med detta men de kunde inte hitta nån förklaring till svullnaden. Min äldsta syster sa ofta till mig att jag såg ut som en kanin då :-D.  Det var ihållande en bra stund och jag upplever det som att det arbetades med nån defekt jag haft i dessa körtlar. Nu såg jag även det blå ljuset från dag ett och även ett vitt, guldig ljus som när solen skiner är väl bästa sättet att beskriva det på. Nu kände jag också intensiva pirrningar över hela kroppen, men ett bra tag var det fokuserat till det som jag vill beskriva som kronchakrat, alltså överdelen av huvudet.  Ja det var en underbar upplevelse. Under hela sessionen lyftes jag både uppåt och neråt, en väldigt häftig känsla. Just det, en annan tydlig sak var att energin verkade hitta ischias nerven/ryggnerver som jag har haft jätteproblem med för ca 5 år sedan (jag låg på sjukhus med detta). Jag kände hur energin ”arbetade” i ryggen och neråt i benet där jag förr hade en väldig värk. Jag minns jag tänkte leende för mig själv ”jaså det hittade energin att arbeta med, så bra ” .

Mitt liv efter the Reconnection:

Oj oj oj , idag är det 28 sep . På bara en månad (ja knappt en månad) har jag varit med om återupptagna gamla kontakter som lett till middagar. Dessa middagar har lett till möten som har gjort att jag har fått nya kontakter och därigenom uppdrag som gjort att jag idag skall öppna eget företag. Det är helt fantastiskt vad the Reconnection har gjort för mig, tack Jenny ?! Livet och olika saker har fallit på plats, jag själv har ett mycket bättre självförtroende och driv. Jag känner också att ord räcker inte riktigt till för att beskriva det fantastiska jag varit med om. Jag kan bara säga att detta är inte likt något annat jag upplevt i hela mitt liv. Jag hoppas att så många som möjligt får komma i kontakt med dessa energier, det skulle påverka jorden och mänskligheten på ett positivt sätt!

Sara

 RECONNECTIVE HEALING

”Hej Jenny. Tack för att jag fick komma till dig.
Känslan i kroppen visade sig ganska omgående en varm stickande tyngd som försökte dra sig uppåt och ut ur kroppen, som kämpade emot o inte verkade vilja släppa o ge efter
foten som krökte tårna och det kändes som om jag ville att de skulle knaka till för att inte tala om vågrörelserna i buken de va jätte häftigt…
länge sen jag känt mig så avslappnad i axlar o nacke
Just nu så surrar de o sticker det i axlar o skuldror som om cirkulationen jobbar på för fullt o fyller muskler o leder…..”
Susanne

”Efter lite omvälvande händelser i mitt liv, så kände jag att det var dags för ett återbesök hos Jenny Larsson.
Under healingen kom en mening mycket starkt till mig. ”Du behöver en flytta NU!”
Jag visste inte varför. Jag visste bara att jag behövde flytta. Sagt och gjort. Jag flyttade.
Nu 8 månader efteråt förstod jag varför. Jag behövde flytta för att växa.
Nu har jag en egen lägenhet, en pojkvän, bil och vi har skaffat valp. Jag har en egen liten familj och har skapat mig ett eget litet liv.
Tack Jenny för den healingen och tack för vad re-connective healing hjälpte till att tala om för mig.
Med kärleksfulla hälsningar ”

 Jenny

”Efter att ha haft tankar om healing i två års tid, var det äntligen dags att komma till skott.
Min första healing blev jag väldigt varm i ansiktet o stickningar i läpparna, tung som cement över bålen. Efter några dagar spred sig ett stort lugn i min kropp. Jag kunde fokusera bättre än någonsin.

Efter min andra healing inträffade en plötsligt insättande värk på ställen där jag sedan år tillbaka hade opererat mig, höll i sig någon timma o sedan för att upphöra tvärt. Jag märker att jag orkar mer nu, jag blir inte så energilös som tidigare.

Dags för tredje healingen, sticker i läpparna, känner aktivitet i höger hand , handen känns som en klump o det sticker i fingrarna. Åker direkt efter till simarenan . Väl i vattnet börjar det brännas på en litet ställe på höger knä, mitt sk. artrosknä. Det blev ännu intensivare varje gång jag närmade mig metall trappstegen. Jag har ingen metall inopererad i min kropp. Konstigt tyckte jag, men detta upprepades för varje längd jag simmade. Upphörde när jag gick upp från vattnet.

Jag är helt klart mindre stressad än tidigare och ett lugn i tillvaron. Märker av ökad mängd av positiva energier runt omkring mig. Om artrosen blir bättre får framtiden utvisa? Känner sån tacksamhet att jag tog mej mod till att ta emot healingen. Tack Jenny ❤️

Vivi

”För drygt ett år sedan blev jag inlagd på lasarett för mag- och tarm besvär. Det har varit en lång resa. Sedan dess har jag inte varit mig själv, känt mig mindre kraftfull, resursfull och orken har inte räckt till riktigt. I somras var jag med om en operation som gick bra fast fick en traumatiserad sjukhusvistelse efteråt.
När jag kom hem efter den så var jag som förlorad, förlamad, blockerad av rädslor och skräp i systemet. Minne som en teflonpanna, mina resurser och verktyg som om de var begravda under massa geggamoja, jag upplevde panikattack för rädslorna som fanns kvar efter traumat. Jag hade inte tillgång till mina resurser så snabbt som innan. Jag upplevde att jag inte haft tillgång till huvudet, talförmågan så bra, allt har gått som i slow motion.

Jag har fått healing i omgångar och efter var och en så har jag upplevt att jag blivit av med ett lager geggamoja, per gång och känt mig lättare, gladare, bättre. I fredags fick jag ytterligare en healingbehandling fast starkare och kraftigare. Under behandlingen så upplevde jag en vindkraft som blåste ut allt gammalt, rensade mina kanaler, celler mm. Det var som när man står vid havet en blåsig dag och låter vinden ta tag i kroppen och vinden sköljer ur systemet från topp till tå. På kvällen var jag som ett kolli, ingen hemma alls bara tomt där inne. Rätt skönt ändå att uppleva tomhet.

På lördagen vaknade jag som en ny Joséphine, en Joséphine som varit i ett sovande tillstånd och som nu vaknat med full kraft. Allt fanns där, mina kunskaper, erfarenheter, resurser, minnen, gåvor och talanger. Jag har sedan dess känt mig lättare, tryggare, lyckligare och mer tillfreds. Jag är nu tillbaka i full kraft. Jag känner full tillit igen till mig själv. Det är helt underbart att känna tillit till sig själv och sin kapacitet. Vad som än händer har jag nu mina verktyg och resurser att tillgå omedelbart, de kommer inom loppet av några sekunder.Jag vet nu igen när, hur, var och varför jag behöver göra så som jag behöver göra för att lösa ett problem. Allt är tillbaka till så som det ska vara, till sitt ursprung. Tack Jenny för detta, jag är dig evigt tacksam.”
Joséphine

”Jenny heter jag och har fått healing av Jenny Larsson två gånger.
1a gången:
Under: Det jag kommer ihåg är att det pirrade och stack lite överallt i kroppen. Det kändes även då och då som att mina pekfingrar ville lyfta sig upp i luften (Jenny berättade efteråt att det hade de gjort). Mycket tankar snurrade runt i huvudet. Tyvärr inget jag kommer ihåg såhär nu i efterhand.
Efteråt: Jag kommer ihåg att jag kände mig väldigt lätt i kroppen, som om jag hade kämpat mig fram genom en omgivning av sirap innan och nu gick jag enbart genom mjuk luft. Det kändes som att jag kunde ta in mer intryck och som att jag orkade mer, både känslomässigt och fysiskt.
Upptäckte även att låsningen jag haft i min högra höft i några år var helt borta! Det blev jag väldigt förundrad och glad över.
Märkte också när jag skulle meditera efteråt att det började pirra i kroppen så fort jag slöt ögonen. Det kändes som att healingen liksom fortsatte på hemmaplan av sig självt.

2a gången:
Under: Denna gången kände jag mer i kroppen än gången innan. Jag kände t.ex en het men ändå mjuk värme uppe i huvudet och ansiktet, pirrandet gick nu som i vågor ner genom min högra arm och ut i handen och det stack som nålar i högerbenet och högerfoten. Ändå gjorde det aldrig ont eller var obehagligt på något sätt.
Denna gången ville hela händerna och även en liten del av underarmarna lyfta sig ifrån bordet, istället för bara fingrarna som första gången.
Jag hade också mer bilder i huvudet, som jag även denna gången inte kommer ihåg nu efter.
Efteråt: Om jag kände mig lätt i kroppen innan, så var det 10 gånger starkare nu. Jag var som helt tom i huvudet och kände mig väldigt öppen inför allt och alla. Jag kände mig glad, lycklig, lättad och fri.

Har haft lite tuffa perioder i mitt liv som har klängt sig kvar vid mitt medvetande, men de är borta nu.
Jag har länge känt en stor motivation att ta tag i mina problem, men hindrats av både rädsla och osäkerhet. Nu däremot när det gamla har släppt, känner jag att jag faktiskt har både orken och modet eftersom allting känns så lätt.
Kunde aldrig tänka mig att healing kunde vara så effektivt. Jag kan helt ärligt säga att alla mina tvivel om alternativa behandlingar nu är som bortblåsta.
Tack så mycket Jenny Larsson för att jag fick denna möjligheten av dig.”
Jenny S

”Jag fick en kraftig ryckning i vänster hand/ arm. På höger sida blev det kallt på vissa områden på kroppen, knäna och höger fot var kall en längre tid. Stickningar och pirrande känsla i kroppen. Axlarna slappnade av och skön ner mot britsen. Tryck och spänning i pannan, som va ihållande en bra stund. Samtidigt som många gamla minnen och bilder kommer upp i huvudet. Ögonen rullade runt samtidigt.

En liten stund innan healingen var slut kände jag att trycket i pannan bara flög i väg och släppte, härlig känsla av lättnad. När jag kollade igen så var jag mycket mer avslappnad i både kropp och sinne. En mycket härlig och underbar känsla
3-4 dagar efter healingen:Jag upplevde att allt blev mycket lättare, många spänningar och oroligheter inom mig försvann. Jag kände värme, kärlek och blev gladare. Såg saker och ting med andra ögon och tanke sett på ett lättare / positivare vis.

Kan starkt rekommendera denna fantastiska härliga upplevelsen man får av Reconnective healing.”
Helena

”Innan jag fick distanshealing hade jag fått healing tidigare så jag visste vad för typ av förnimmelser jag kunde få under sessionen. Vi startade healingen genom att jag fick ett sms från Jenny att starta igång. Jag var hemma och lade mig bekvämt i sängen. Jag kände direkt av healingen genom en varm känsla vid tinningen och därefter fortsatte olika typer av känslor i kroppen, både värme, pulseringar och tryck och precis som min tidigare erfarenhet av vanlig healing så var känslan enormt avslappnande och lugnande. Jag var under perioden mycket stressad och hade även fått känningar i knä och axel. Både knä och axel lindrades direkt efter första behandlingen och den allmänna känslan efter mina tre behandlingar var befriande”
Jenny L

”Idag har jag varit hos Jenny Larsson och fått healing, jag kom dit tung i kroppen och huvudvärk som jag haft sedan i måndags kväll. Det var oerhört befriande att få Healing då jag kände hur smärtan försvann från mitt huvud och när jag vaknade så kändes allt lättare samt att jag under healing fick klart för mig var mina problem kommer ifrån. De kommer från magen och nacken, det var så tydlig då magen började dra ihop sig om vartannat töja sig, den började kurra ordentligt, i samband med att huvudvärken försvann kom det till känna var orsaken är och det var i nacken som började smärta istället. När jag sedan efter att jag återhämtat mig med ett par glas vatten så tog jag en promenad hemåt, vilken lättnad i stegen och i kroppen jag upplevde. Tack så mycket för insikten att ta hand om sin kropp och själ som blev tydligt budskap i denna healing för mig”
Jossan

”Igår kväll kände jag mig helt lugn, har inte gjort det på ett tag. Sen sov jag som en gris, har inte haft problem med sömnen tidigare men kände att jag sov riktigt djupt i 10 timmar… Så något händer definitivt i kroppen! Kram!”
Sophia (distanshealing)

DJURHEALING

Selma(hund)
”För ca 6 veckor sedan blev min hund mycket sjuk, hon både bajsade blod och kräktes, hon åkte in på djursjukhus och lade in över natten, hon fick dropp och smärtstillande. Eftervården innebar specialmat i ett par veckor för att sedan gå över på med fast föda, Selma har fått ta det lugnt då hon inte fått i sig så mycket mat samt gått ner mycket i vikt, hon har ändå varit hyfsat pigg och till gott mod. Sedan kom ett bakslag då hon fick tillbaka smärtan, blodet i bajset och kräkningarna, hon var upplevde jag nära att få gå vidare upp till himlen. Hon fick smärtstillande, antiflammatorisk och probiotika på en gång men det verkade inte så snabbt som förra gången. Jag vände mig till Jenny Larsson på Räfseryd för hjälp, hon gav Selma en behandling i form av healing, efterföljande dygn så som hon, helt utslagen sedan började hon komma tillbaka med stormsteg, hon vill dricka vatten, äta och började sträcka på sig som hon brukar göra, hennes ögon blev klara, pigga igen och på tredje dagen ville hon gå på promenad igen som vanligt. Nu är hon tillbaka i full kraft efter bara en vecka, efter första tillfället vid insjuknandet upplevde jag inte att hon kom tillbaka fullt ut innan det var dags igen. Nu är min Selma pigg, glad, med energi och glädje samt mycket god aptit. Underbart att se.

När man står inför inte så lätta val i livet, så är ändå detta ett lätt val att ta, jag har sett och själv känt skillnader efter healingbehandlingar som jag fått och mina djur fått.

Tack Jenny Larsson för din fantastiska förmåga”
Josephine B

Loppan (häst)
”Under healingen;Tuggade, blinkade med ett öga i taget, skakade/darrade vid manken, sänkte huvudet, gäspade på slutet. Vilade bakbena om vart annat. Darrade/ryckningar runt mulen. När jag släppte in henne i boxen och Jenny gick så kollade Loppan ut genom dörren efter henne, gick ett varv och kollade ut i gen stod helt stilla en sund och kollade efter Jenny. Loppan stod sedan och tänkte i boxen med lite sänkt huvud, blev lite lugnare och mer tänkande efter healingen,än i dag är hon lugnare och mycket mer harmonisk.”
Helena W