Om

1 maj, 2016

T o jag 2

Jag är på väg mot en hållbar framtid tillsammans med dig! I min verktygslåda har jag flera verktyg som alla är dörrar till samma rum, men vi behöver olika ingångar.  Jag är utbildad Reconnective Healing Foundational Practitioner och arbetar med människor och djur. Min allra första kontakt med healing var i december 2012. Jag är också entreprenör och jobbar med hållbarhetsfrågor.  Jag har lång erfarenhet av ledar- och medarbetarcoaching och verksamhetsutveckling.   I båda mina verksamheter finns det en gemensam nämnare- att skapa balans i oss själva och med jorden som vi ju är helt beroende av.

Jag har alltid varit en nyfiken och öppen person, som på något sätt alltid har varit övertygad om att det finns energier, processer och fenomen som inte ögat kan uppfatta, men som existerar ändå. Det paradoxala är att om det är något som jag var mycket skeptisk till så var det healing; Hur fungerar det? Är det bara placeboeffekt? Hur är det möjligt att det kan ha någon verkan överhuvudtaget?

I december 2012 surfade jag på nätet och hittade Eric Pearls hemsida och blev fascinerad av hans historia. Jag hade lite ledigt innan jul och upptäckte att det fanns en tjej i närheten som var utbildad i ”Reconnective healing”. Inom loppet av en vecka hade jag gått tre gånger. Jag upplevde dock inget speciellt förutom en djup avslappning. Hon visade mig dessutom hur man kunde ge healing själv och jag blev förbluffad över hur fysiskt påtagliga energierna var och hur enkelt det var. Ingen teknik alls inblandad.

Efter några månader började saker hända. Jag startade eget konsultföretag efter 13 år som anställd. Jag läste Eric Pearls första bok. Jag skojade med en av mina bästa vänner att vi borde åka på ett av Erics seminarium tillsammans. Till min stora förvåning sade hon ja och två dagar senare var en resa till Barcelona bokad.
Jag hade aldrig vågat åka själv med tanke på att jag inte riktigt visste vad det var och inte alls kunde förklara det för vänner och bekanta.

Sedan dess har jag också anammat en vegansk livsstil, börjat med yoga och har i grunden förändrats som person och blivit mer närvarande, ödmjuk, mindre dömande och njuter mer av livet.  Allt kan kanske inte kopplas direkt till healingen, men mitt liv ser definitivt helt annorlunda ut idag jämfört med innan jag kom i kontakt med den.

Nu har jag gått Reconnective healing foundational practiotioner och The Reconnection-certified practitioner (2013) och med egna ögon sett vilka effekter healingen kan ha fysiskt, andligt, känslomässigt och mentalt på både människor och djur. Jag har också gått kurs i Djurkommunikation (2008) och Medial utveckling för Zoë (2015). Jag är också licensierad Global yoga lärare (2016).

2017 tog jag ytterligare ett spirituellt kliv in i Änglakortens värld och är numera också diplomerad Änglakortsläsare. Trots att jag initialt var mycket skeptisk har korten bevisat att det inte är slumpen som styr, utan man får guidning från den universella intelligensen via korten.

I mars 2018 fick jag efter ett års studier en efterlängtad titel som Mental Trainer Practicioner via Skandinaviska Ledarhögskolan. Den mentala träningen grundar sig på mångårig forskning framförallt inom idrotten. Målet med den mentala träningen är att få människor att nå sina mål , leva ett bättre liv och därigenom skapa en bättre värld.

Hösten 2018 startade jag och Jessica Isegran podden ”The game changers podcast”. Du hittar den på Itunes, Podcaster och Acast.  Vi vill med den ytterligare bidra till det nya paradigmet med en högre medvetenhet där vi tillsammans kan uppnå en hållbar kropp, själ och planet. Vi gör också retreats tillsammans för att inspireras, mötas och stärka varandra i resan mot vår fulla potential.

För mer information kontakta mig gärna
jenny@rafseryd.se, Mobil : 0725-885950

Instagram:

@rafserydbalancehealth

@thegamechangerspodcast

Det finns också mer information om Reconnective Healing på Eric Pearls officiella hemsida:

www.thereconnection.com